Izrada statičkih sajtova

Internet prezentacije manjeg obima, sa nekoliko stranica, gde se mogu naći informacije o radnji,firmi, uslugama i slično. Za samostalno menjanje ovakvih stranica, potrebno je znanje HTML jezika. Mi to radimo za Vas besplatno.

Izrada dinamičkih sajtova

U izradi koristimo sistem za upravljanje sadržajem (CMS) Word Press, omogućavajući administratoru sajta da samostalno vrši izmene ili dodaje novi sadržaj, bez potrebe poznavanja programiranja ili NARAVNO to mi radimo za Vas.

Redizajn postojećih veb sajtova

Ukolio imate veb prezentaciju, napravljenu pre više godina ili biste jednostavno želeli nešto drugačije, uzećemo postojeći sadržaj i napraviti potpuno novi dizajn, kvalitetniji, lepši i jednostavniji.

Održavanje veb sajtova

Bez obzira da li smo mi napravili Vaš veb sajt ili neko drugi, ako su Vam potrebne izmene na sajtu, tu smo da Vam pomognemo.

Optimizacija za pretraživače

Prilikom izrade web sajta, poštujemo osnovne principe optimizacije, čime obezbeđujemo bolje rangiranje i veću posećenost.

Logo i grafički dizajn

Logo je vizuelni način efektne i jasne identifikacije na tržištu. Logo predstavlja firmu, njenu delatnost i izdvaja je od konkurencije. Jednostavnost oblika i forme, izbor boja i moderna tipografija, odlike su dobrog logo dizajna.

 

šta je sajt za cas?

Paket kojim za samo 9000 dinara godišnje dobijate veb sajt za Vas posao, firmu, licnu prezentaciju bez predznanja, kao i besplatan hosting i domen.

Izbor usluga

Malim i srednjim preduzetnicima, radnjama, privatnim firmama i svima ostalima koji žele da na internetu predstave svoj biznis, hobi ili ideju. Dizajnerima i marketing agencijama koje žele da svojim klijentima ponude jednostavna i pristupačna rešenja.

zašto ga koristiti?

Zato što vam omogućava da na jednostavan i lak način uz malo truda dođete do novih kupaca ili dobavljača. Deset puta jednostavnije od klasične izrade veb sajta.

porucite vas instant sajt