Besplatna instalacija WordPress-a

 

Zakupili ste hosting, i želite da postavite WordPress platformu? Nemate vremena, a klijenti čekaju? Videli ste negde kako je taj WordPress lep i kako je lako dodavati sadržaj, ali niko Vam nije pokazao kako da ga instalirate? Ne želite da se zamarate sa pitanjima ‘Šta je baza podataka?' ‘Kako da uploadujem?', ‘Kako da povežem korisnika sa bazom?'.

Instaliracemo WordPress na Vaš hosting, totalno besplatno. Sve što treba da uradite je da na porudžbenici označite dugme ‘Želite da vam instaliramo WordPress besplatno?' i odmah po otvaranju hosting paketa ćemo instalirati WordPress za vas, i poslati vam pristupne podatke na mail koji ste naveli pri porudžbini. Besplatna instalacija WordPress-a važi za sve pakete , ceo proces traje veoma kratko i čim dobijete podatke, vaš WordPress je spreman za web!

Zašto WordPress?

Autori WordPress-a ga nazivaju ‘ fenomenalnom platformom za objavljivanje sadržaja sa fokusom na estetiku, web standarde i upotrebljivost ‘. Veoma dobro organizovan i napisan kod omogućava korisnicima WordPress-a da lako dodaju sadržaj. Neki od razloga zbog čega je WordPress najbolja platforma na kojoj možete zasnovati svoj biznis

kome je namenjen?

Malim i srednjim preduzetnicima, radnjama, privatnim firmama i svima ostalima koji žele da na internetu predstave svoj biznis, hobi ili ideju. Dizajnerima i marketing agencijama koje žele da svojim klijentima ponude jednostavna i pristupačna rešenja.

zašto ga koristiti?

Zato što vam omogućava da na jednostavan i lak način uz malo truda dođete do novih kupaca ili dobavljača. Deset puta jednostavnije od klasične izrade veb sajta.

porucite vas instant sajt