Nova vila Smaro, izgradjena je 2010. godine, nalazi se u Golden Beach-u (oko dvanaest kilometara od Limenasa), na domak centra letovališta, na oko sto metara od najlepše plaže Tasosa, istoimene Golden Beach (Zlatna Plaža).

http://www.koronasd.co.rs/slike_turizam/20274747084d0f568f1743f.jpg

 Smaro je udaljen od prvog većeg letovališta, Skala Potamije, oko dva kilometra. Vila ima lep bazen (bez dela za decu), recepciju, igralište za decu i mali dnevni bar. Trokrevetni + 1 studiji se se nalaze u malo izdignutom prizemlju i na prvom spratu i imaju pogled na bazen i vrt. Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa manjim francuskim ležajem, sofom iz koje se izvlači dodatni ležaj (skoro kao pravi), kupatilo i lepu veliku terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je od cca 18 kvm + terasa. Četvorokrevetni – neogradjena terasa studiji se nalaze bočno od glavne vile, u prizemlju i idealni su za društva sa decom. Studiji imaju manji francuski i dva standardna ležaja na sprat, opremljenu kuhinju, kupatilo i veličine su cca 18 kvm + neogradjena terasa. Svi studiji su opremljeni plazma TV – om i klima uredjajem (uračunat u cenu).

http://www.koronasd.co.rs/slike_turizam/17495014914d0f568f1d036.jpg

 

Vila Smaro je A kategorije i nema mogućnost sopstvenog parkinga. Preporučujemo porodicama sa jednim ili dvoje dece koje vole miran i opuštajući odmor.