LAGOMANDRA Hotel

Lagomandra hotelski kompleks uključuje dva hotela – Lagomandra Hotel i Lagomandra Beach, koji se nalaze na samo 5km udaljenosti od gradića Neos Marmaras. Hotel je dobio ime po plaži Lagomandra na kojoj se i nalazi.

Lagomandra Hotel se nalazi iznad puta u prelepom zelenom okruženju. Gosti ovog hotela koriste usluge na plaži hotela Lagomandra Beach. Hotelski kompleks sastoji se iz nekoliko zgrada u kojima su rasporedjene dvokrevetne sobe i mezonete za 4 osobe. Hotel ima nekoliko restorana, tradicionalnu grčku tavernu, bar oko bazena, bar na plaži, kafe i snack bar u bašti, TV salu, jacuzzi, ležaljke i suncobrane oko bazena (ne naplaćuju se), sef, parking i mini market. Sobe su opremljene klima uređajem, TV-om, telefonom, frižiderom i fenom za kosu u kupatilu.

Hotel Lagomandra Beach

Hotel Lagomandra Beach nalazi se na samoj plaži. Sastoji se od dvokrevetnih soba raspoređenih u nekoliko zgrada. Sve sobe su klimatizovane i imaju terase sa pogledom na more a opremljene su TV-om, telefonom, frižiderom i fenom za kosu u kupatilu. Hotel ima restoran u kome se služe doručak i večera na bazi švedskog stola, grčku tavernu sa tradicionalnim jelima, bazen na otvorenom, jacuzzi, TV salu, mini market, dečije igralište, salu za rekreaciju uz različite igre za sve uzraste… Za rekreativce, tu su tereni za košarku i odbojku, stoni tenis, iznajmljivanje bicikala, klub za sportove na vodi, staze za planinsku šetnju…

Usluga u hotelu Lagomandra Hotel je polupansion ili sve uključeno (all-inclusive), a u hotelu Lagomandra Beach usluga je na bazi polupansiona.

Leave a Comment